Een paar weken geleden ben ik met de  opleiding loopbaancoach gestart bij Fulfil https://fulfil.be/ 

Heel wat positieve energie bij dit door de VDAB erkend loopbaancentrum!

In mijn vorige jobs als recruiter zowel intern als extern merkte ik dat heel wat kandidaten vastliepen in hun carrière. Daarom is loopbaanbegeleiding zeker aangewezen! Zowel voor starters op de arbeidsmarkt als werknemers met jarenlange ervaring. 

Vele werknemers willen iets anders maar weten niet wat of hoe te beginnen.  Dit kan om een burn-out of bore-out  te vermijden. Anderen voelen zich niet meer op hun gemak in hun huidige werkomgeving, etc.

Opleiding Loopbaanbegeleiding in loopbaancentrum FulFil
Het Fulfil trainingmateriaal

Ooit zat ik zelf vast in een job die mij geen energie gaf en kwam ik in een burn-out terecht. Ik ben er wel sterker uitgekomen en een rescue plan mocht ik voelen te hervallen.Blij dat ik toen de stap gezet heb om opnieuw te gaan studeren en een Master in Levenslooppsychologie behaald heb. Vanaf nu kies ik echt voor werk dat bij mij past en een omgeving die overeen komt met mijn waarden. Mocht dit opnieuw niet meer het geval zijn dan onderneem ik opnieuw stappen. Dankzij coaching ken ik mijn levensdoelen, talenten en weet ik welke context en omgeving ik nodig heb om volledig open te bloeien en mijn volle potentieel in te zetten.

Ambiance tijdens opleiding

Opleiding bij Fulfil
Opleiding bij Fulfil

De verschillende deelnemers hebben elk een verschillende achtergrond (psychotherapeuten, HR Managers, …) dit maakt het extra interessant tijdens de rollenspellen om de theorie in de praktijk om te zetten. Heel wat rijke praktijkervaring! Het onderwerp ‘Talenten’ werd intensief en met passie besproken.

Starten met loopbaanbegeleiding?

Jammer dat veel werknemers en zelfstandigen nog geen gebruik maken van loopbaanbegeleiding. Dit kan voor een democratische prijs (40€ voor 4 uren, 80€ voor 8 uren). Voor meer info: https://www.vdab.be/loopbaancheques Vandaar raad ik iedereen aan om gebruik te maken van deze interessante opportuniteit. Neem vandaag nog je carrière in eigen handen! Vanaf eind oktober kan ieder die loopbaanbegeleiding wil gebruiken bij mij terecht. Contacteer mij gerust nu al, ik geef graag antwoord op uw vragen rond coaching.