Loopbaanbegeleiding om meer inzichten te krijgen op je verdere loopbaan.

Wil jij het volle potentieel uit je carrière halen? Bij mij kan je terecht om je nieuwe droomjob te vinden, je talenten beter te benutten of meer balans te creëren in je loopbaan of job.

Met mijn ervaring als recruiter en learning specialist in de HR-sector gaan we samen aan de slag om je competenties, interesses en waarden te linken aan je job.

Gratis kennismakingsgesprek
Succes

Herken jij je in Jonathan?

Jonathan was aan de slag als accountant in een groot kantoor. Van buitenaf leek alles goed te gaan met hem. Hij had een job met een bepaald prestige, hij was goed in wat hij deed en iedere maand kreeg hij een mooi loonstrookje.

Alleen ervaarde Jonathan het anders…

Hij zat niet goed in zijn vel en hij vroeg zich af of hij nog voldoening haalde uit zijn job. Door zich deze vraag te stellen, begon hij meer aan zichzelf te twijfelen. Niet enkel hij maar ook zijn gezin leed eronder.

Jonathan was tot de conclusie gekomen dat er iets moest veranderen voor hij eraan onderdoor ging of in een burn-out belandde.

Dus hij ging op zoek naar een nieuwe job, maar dit ging niet van een leien dakje… Hij liep tegen vragen aan als ‘hoe ziet mijn toekomst eruit?’ ‘welke job wil ik doen?’ en ‘wat doe ik überhaupt graag’?

Hij was zoekende naar antwoorden over wat hij graag wou of kon doen. Het enige dat Jonathan wist, was dat hij een job wilde uitoefenen die hem energie, een grotere eigenwaarde en meer balans gaf.

En dat is exact waar ik Jonathan bij heb geholpen… In ons traject zijn we samen op zoek gegaan naar zijn hart-vraag ‘wie ben ik en waar word ik gelukkig van?’ en met het antwoord op deze vraag heeft hij zijn loopbaan van koers gewijzigd.

Hij heeft niet alleen meer inzichten gekregen over de werkmogelijkheden, maar ook meer motivatie. En hij doet zijn nieuwe job zo graag dat hij het gevoel heeft niet eens te moeten werken…

Herken jij je in Jonathan? En wil je ook iets aan je situatie veranderen? Boek hieronder je vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of bel me op +32497059244.

Gratis kennismakingsgesprek

Wat je mag verwachten van deze loopbaanbegeleiding…

De eerste stap in dit traject is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uitzoeken of er een wederzijdse klik is om dit samen een traject op te starten. Bel me gerust op +32497059244 of klik hier om een afspraak in te plannen.

Als dit kennismakingsgesprek positief is, plannen we de sessies in. En in deze sessies gaan we aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde methodes jouw unieke talenten, interesses en waarden in kaart brengen. Zodat jij klaarheid krijgt in wat je wil en wat je kan.

Daarnaast stellen we ook een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarmee je persoonlijke en professionele leven in balans is en waardoor je je beter in je vel zal voelen.

De rode draad doorheen deze loopbaancoaching is ‘Get a Grip’ van Mira Huypens. En als erkend loopbaanbegeleider bij de VDAB en loopbaancentrum Fulfil kan je bij mij terecht met loopbaancheques.

Meer informatie over de VDAB-loopbaanbegeleiding en het bestellen van de loopbaancheques vind je op de website van Fulfil.

Logo Fulfil Loopbaancentrum
Gratis kennismakingsgesprek

Is er iets niet duidelijk? Of wil je graag kennismaken? Bel me gerust op +32497059244 of klik hier om een afspraak te maken.