Loopbaanbegeleiding om meer inzichten te krijgen op je verdere loopbaan.

Wil jij het volle potentieel uit je carrière halen? Bij mij kan je terecht om je nieuwe droom job te vinden, je talenten beter te benutten in je huidige job en om meer balans te creëren in je loopbaan.

Met mijn ervaring in de HR-sector als recruiter en learning specialist gaan we samen aan de slag om je competenties, interesses en waarden te linken aan je job.

Gratis kennismakingsgesprek
Succes

 

Herken jij je in Jonathan?

Jonathan was aan de slag als accountant in een groot kantoor. Van buitenaf leek alles goed te gaan voor hem… Hij had een job met een bepaald prestige, hij was goed in wat hij deed en iedere maand kreeg hij een mooi loonstrookje.

Alleen ervaarde Jonathan het anders…

Hij zat niet goed in zijn vel en hij vroeg hem af of zijn job hem wel nog gelukkig maakte. En deze vraag deed hem blokkeren… Het deed hem twijfelen aan zichzelf en niet alleen hij, maar ook zijn gezin leed eronder.

Jonathan was tot de conclusie gekomen dat er iets moest veranderen voor hij eraan onderdoor ging of in een burn-out belandde.

Dus hij ging op zoek naar een nieuwe job, maar dit ging niet van een leien dakje… Hij liep tegen vragen aan als ‘hoe ziet mijn toekomst eruit?’ ‘welke job wil ik doen?’ en ‘wat doe ik überhaupt graag’?

Hij was zoekende naar klaarheid in wat hij wil en wat hij kan. Het enige wat Jonathan wist was dat hij een loopbaan wou waar hij energie, een sterkere eigenwaarde en meer balans uit haalde.

En dat is exact waar ik Jonathan bij heb geholpen… In ons traject zijn we samen opzoek gegaan naar zijn hart-vraag ‘wie ben ik en waar word ik gelukkig van?’ en met het antwoord op deze vraag heeft hij zijn loopbaan van koers gewijzigd.

Hij heeft niet alleen meer inzichten gekregen over de werkmogelijkheden, maar ook meer motivatie. En hij doet zijn nieuwe job zo graag dat hij het gevoel heeft niet eens te moeten werken…

Herken jij je in Jonathan? En wil je ook iets aan je situatie veranderen? Boek hieronder je vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismakingsgesprek

Wat je mag verwachten van deze loopbaanbegeleiding…

De eerste stap in dit traject is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we voelen of er een klik is met elkaar.

Als dit kennismakingsgesprek positief was plannen we de sessies in. En in deze sessies gaan we aan de hand van wetenschappelijke onderbouwde methodes jouw unieke talenten, interesses en waarden in kaart brengen. Zodat jij klaarheid krijgt in wat je wil en wat je kan.

Daarnaast stellen we ook een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarmee jij meer balans vindt tussen je persoonlijke en professionele carrière. En waarmee je je beter in je vel voelt.

De rode draad van deze loopbaancoaching is ‘Get a Grip’ van Mira Huypens. En als erkend loopbaanbegeleider bij de VDAB en loopbaancentrum Fulfil kan je bij mij terecht met loopbaancheques.

Meer informatie over de VDAB-loopbaanbegeleiding en het bestellen van de loopbaancheques vind je op de website van Fulfil.

Logo Fulfil Loopbaancentrum
Gratis kennismakingsgesprek

 

Is er iets onduidelijk? Of wil je graag kennismaken? Ik hoor graag van je… tot snel!