Nancy Gheysens (Positive Life Health) is erkend door de VDAB als loopbaanbegeleider en aangesloten bij loopbaancentrum Fulfil. Grip krijgen op je professionele toekomst staat centraal bij Fulfil.

Wat kan je verwachten van loopbaancoaching?

Elke persoon heeft unieke talenten, waarden en interesses. Samen met jou help help ik die te (her)ontdekken. Met wetenschappelijke onderbouwde methodes brengen we jouw veelzijdigheid in kaart.

Voor velen klinkt dit als ‘het is tijd om van job te veranderen’ of ‘eigenlijk moet ik een andere job hebben’. Loopbaancoaching gaat veel verder dan een nieuwe job kiezen.

Misschien wil je jouw talenten en sterktes beter inzetten op je huidige werkplek. Eventueel wil je enkele veranderingen zien op de werkvloer. Of je wil werken aan betere relaties met collega’s en leidinggevenden. Je kan ook overwegen jouw talenten en sterktes zinvol in te zetten, bijvoorbeeld als vrijwilliger of zelfstandige in bijberoep.

Het is belangrijk een evenwicht te vinden tussen jouw professionele en persoonlijke leven. Daarom analyseren we jouw talenten en sterktes diepgaand en verkennen we nieuwe mogelijkheden. We stellen samen een persoonlijk ontwikkelings plan (POP) voor jou op.

Na enkele sessies zal je al heel wat nieuwe inzichten krijgen. Dat is mijn garantie.

‘Get a grip’ van Mira Huypens vormt de rode draad van het coachingtraject.

Kom jij in aanmerking voor VDAB loopbaanbegeleiding?

Wie aan volgende voorwaarden voldoet komt in principe in aanmerking:

Wonen in Vlaanderen of Brussel

Voltijds of deeltijds werkzaam als werknemer of zelfstandige

De laatste 7 jaar werkzaam zijn als werknemer of zelfstandige

De voorbije 6 jaar geen loopbaanbegeleiding gevolgd hebben

Meer informatie over de VDAB loopbaanbegeleiding en het bestellen van de loopbaancheques vind je op de website van Fulfil.

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancoaching via de VDAB loopbaancheques? Dan stel ik je graag een loopbaantraject op maat voor.

Aarzel niet contact op te nemen voor bijkomende vragen.