Praktisch verloop coaching trajecten.

Kennismakingsgesprek

Ieder traject begint met een kort kennismakingsgesprek om te voelen of er een klik is tussen jou en mij. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij mij en mijn aanpak om de beste resultaten te behalen.

Dit kennismakingsgesprek gebeurt telefonisch en duurt ongeveer 15 minuutjes. En merken we dat de klik er is dan plannen we de volgende stap in en dat is…

Gratis Kennismakingsgesprek

Intake-gesprek

Een intake-gesprek waarin we je coachingsdoelen vastleggen en ik je een antwoord geef op alle vragen die je hebt over het traject.

 

In dit gesprek zullen we bepalen wat je denkt en voelt over de verschillende aspecten in je leven waar je hulp bij nodig hebt. Wat je motiveert en inspireert. En bepalen we waar we naartoe werken in het gekozen coaching traject.

Meer informatie over loopbaanbegeleiding vind je hier.

Meer informatie over lifestyle coaching vind je hier.

Meer informatie over positieve psychologie vind je hier.

Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kan zowel online als fysiek plaatsvinden. Wat jij het liefste hebt…

Vervolgsessie

Het kennismakings- en intakegesprek is achter de rug en nu begint het echte werk… In de vervolgsessies bekijken we welke sterktes en krachten we inzetten om je gewenste doelen te bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van o.a. tools uit de positieve psychologie waarmee jij terug grip op jouw leven zal krijgen.

De vervolgsessies duren ongeveer 60 – 90 minuten en kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Er is zelf een mogelijkheid om de sessies in het Terkamerenbos te doen. Waar jij je het comfortabelste bij voelt…

In de laatste vervolgsessie maken we de evaluatie op van je traject en welke stappen je gezet hebt. Mocht het nodig zijn maken we ook een reddingsplan op waar je in de toekomst op kan terugvallen mocht je terug wegglijden in ‘het-niet-meer-weten’.

 

Is er iets onduidelijk? Of wil je graag kennismaken? Ik hoor graag van je… tot snel!