Praktisch verloop coaching trajecten.

Kennismakingsgesprek

Ieder traject begint met een kort kennismakingsgesprek om uit te zoeken of er een wederzijdse klik is om samen een traject op te starten. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij mij en mijn aanpak om de beste resultaten te behalen.

Dit kennismakingsgesprek gebeurt telefonisch en duurt ongeveer 15 minuutjes. Bel me op +32497059144 of plan het in via onderstaande knop.

Heb je een goed gevoel bij dit gesprek dan plannen we de volgende stap in en dat is…

Gratis Kennismakingsgesprek

Intake-gesprek

Tijdens het intake-gesprek bespreken we uitvoerig je doelstellingen en verwachtingen en beantwoord ik al jouw vragen i.v.m. het coachingstraject.

In dit gesprek zullen we op zoek gaan naar de verschillende aspecten in je leven waarvoor je hulp kan gebruiken. Wat motiveert je? Wat inspireert je?

Meer informatie over loopbaanbegeleiding vind je hier.

Meer informatie over lifestyle coaching vind je hier.

Meer informatie over positieve psychologie vind je hier.

Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kan zowel online als fysiek plaatsvinden aan jou de keuze.

Vervolgsessie

Het kennismakings- en intakegesprek zijn achter de rug en nu begint het echte werk… In de vervolgsessies bekijken we welke sterktes en krachten we inzetten om je gewenste doelen te bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van o.a. tools uit de positieve psychologie waarmee jij terug grip op jouw leven zal krijgen.

De vervolgsessies duren ongeveer 60 – 90 minuten en kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Bij gunstige weersomstandigheden, kunnen de sessies ook perfect in het Terkamerenbos doorgaan. Die keuze laat ik aan jou over.

In de laatste vervolgsessie maken we de evaluatie op van je traject en welke stappen je gezet hebt. Mocht het nodig zijn maken we ook een reddingsplan op waar je in de toekomst op kan terugvallen mocht je terug wegglijden in ‘het-niet-meer-weten’.

Is er iets niet duidelijk? Of wil je graag kennismaken? Bel me gerust op +32497059244 of klik hier om een afspraak te maken.