[:nl]

profiel Nancy Gheysens

De eerste helft van mijn carrière ben ik werkzaam geweest in de farmaceutische industrie.  Voor de tweede helft richt ik mij vooral op functies in  Human Resources: zoals recrutering,  welzijnscoaching en loopbaanbegeleiding.

Zelf ben ik gepassioneerd door de  positieve psychologie en in 2016 een Master in Levenslooppsychologie afgerond.

Wat is levenslooppsychologie?

Levenslooppsychologie leidt tot het optimaal begeleiden van mensen in alle levensfasen. Geïnspireerd door de positieve psychologie ligt de nadruk op het bevorderen van welzijn en zelfrealisatie. Vanuit een positieve kijk op de menselijke ontwikkeling wordt gekeken naar wat bijdraagt aan het welbevinden, het optimaal functioneren van het individu en wordt daarbij uitgegaan van de eigen kracht, eigen capaciteit en veerkracht van het individu.

Hiermee wil ik aan de slag en mijn passie overzetten om anderen te inspireren.

Opleidingen en activiteiten

September 2019: Opleiding tot loopbaancoach bij Loopbaancentrum Fulfil, https://fulfil.be/loopbaancoaches/

Juli 2018: The science of Wellbeing, Yale University, Prof. Laurie Santos, https://www.coursera.org/ 

Mei 2018: Mede-oprichter LifeMe, Lifestyle as Medicine.

LifeMe vzw levert diensten aan zowel patiënten als onderzoeksinstellingen en bedrijven rond het promoten van een gezonde levensstijl maar ook actieve coaching en wetenschappelijk onderzoek.
Meer info: https://www.lifeme.be/

Maart 2018: Tele-onthaal ambassador, als ex-vrijwilliger uit de anonimiteit getreden Meer info: https://www.tele-onthaal.be/over-tele-onthaal/tele-onthaal-ambassadors

Februari 2018: Master in Levenslooppsychologie – Open Universiteit, Nederland
Afstudeerscriptie: De relatie tussen terreur, sociale steun, positieve geestelijke gezondheid en posttraumatische groei.

Juni 2017: Certificaat: Introductie bioneurofeedback opleiding door Dr. W. Vanden Bergh en Mevr N. Vandeweghe (ABZ: Associatie voor Biofeedback en zelfregulatie).

Mei 2016: Vrijwillig medewerker Vrije universiteit Brussel (VUB)
Public Health: Mental Health & Wellbeing (MENT)

Juni 2015: Introduction in Positive Psychology, University of North Carolina United States.  Psychologist Barbara Fredrickson, Ph.D. https://www.coursera.org/

 

[:]