Photo by Sean

Jouw lifestyle coach en loopbaanbegeleider.

Ik hou van netwerken, mensen helpen en samenbrengen. En mocht ik een superkracht hebben met bijpassende superheldnaam dan mag je me ook wel superconnector noemen. 😉

profiel Nancy Gheysens

Wie ben ik?

Ik ben Nancy Gheysens (master in levenslooppsychologie) en buiten mijn passie voor positieve psychologie ben ik enorm gedreven mensen verder te helpen door gebruik te maken van deze methodiek.

Voor ik met positieve psychologie in aanraking kwam was ik actief in de farmaceutische wereld. Vervolgens ben ik overgestapt naar de human resources sector, waar ik me onmiddellijk thuisvoelde. Hier ben ik vooral actief als recruiter, welzijnscoach en loopbaanbegeleider.

Het leukste aan deze job was dan ook het menselijke aspect, mensen echt vooruithelpen in hun leven en de dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt is onbeschrijflijk. En dat is ook de reden waarom ik als zelfstandig loopbaan – en lifestylecoach aan de slag ben.

Mijn mentale rust en fysieke gezondheid hou ik in stand door regelmatig te golfen. Wat mij betreft, is dit de perfecte sport voor een gezonde levensstijl. Beweging in een mooie omgeving, de natuur kunnen bewonderen doorheen de 4 seizoenen, sociaal contact, een gezonde dosis competitie en uiteraard horen digitale schermen hier niet thuis. Ideaal om je dus goed in je vel te voelen.

Golfen

Waarom zou je met mij willen samenwerken?

Als je houdt van een no-nonsense, straight-to-the-point en actiegerichte aanpak dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde methodes gaan we aan de slag. Onder het mom van ‘levenslang leren’ en mezelf ook regelmatig bij te scholen, blijf ik steeds up-to-date met de nieuwste methodieken.

Bij mij hoef je dus geen ‘fluffy hocus pocus’ technieken te verwachten waarmee je enkel een kort termijneffect creëert.

Wat je wel mag verwachten, is een no-nonsense aanpak die resultaatgericht is en resulteert in blijvende resultaten.

Wil je graag kennismaken? Dat kan eenvoudig via onderstaande knop… Of bel me op +32497059244.

Gratis Kennismakingsgesprek

Opleidingen en activiteiten

2020

Europees Certificaat Levensstijlgeneeskunde (European Lifestyle Medicine Organisation)meer info: https://eulm.org/elmo-certificate

2019

Opleiding tot loopbaancoach bij Loopbaancentrum Fulfil

2018

The science of Wellbeing, Yale University, Prof. Laurie Santos, coursera

2018

Mede-oprichter LifeMe, Lifestyle as Medicine.
LifeMe vzw levert diensten aan zowel patiënten als onderzoeksinstellingen en bedrijven rond het promoten van een gezonde levensstijl maar ook actieve coaching en wetenschappelijk onderzoek.

2018

Tele-onthaal ambassador, als ex-vrijwilliger uit de anonimiteit getreden Meer info: Tele-onthaal

2018

Master in Levenslooppsychologie – Open Universiteit, Nederland Afstudeerscriptie: De relatie tussen terreur, sociale steun, positieve geestelijke gezond-heid en posttraumatische groei.

2016

Vrijwillig medewerker Vrije universiteit Brussel (VUB).Public Health: Mental Health & Wellbeing (MENT)

2015

Introduction in Positive Psychology, University of North Carolina United States. Psychologist Barbara Fredrickson, Ph.D. coursera

Is er iets niet duidelijk? Of wil je graag kennismaken? Bel me gerust op +32497059244 of klik hier om een afspraak te maken.