Photo by Sean

Jouw lifestyle coach en loopbaanbegeleider.

Ik hou van netwerken, mensen helpen en samenbrengen. En mocht ik een superkracht hebben met bijpassende superheldnaam dan mag je me ook wel superconnector noemen. 😉

profiel Nancy Gheysens

Wie ben ik?

Ik ben Nancy Gheysens, en met mijn master in levenslooppsychologie ben ik gepassioneerd door positieve psychologie.

Niet enkel door het onderwerp positieve psychologie, maar vooral door mensen verder te helpen aan de hand van deze methodiek.

Voor ik met positieve psychologie in contact kwam was ik actief in de farmaceutische wereld, daarna heb ik de overstap gemaakt naar de human resources sector. En ik voelde ik me hier direct thuis… Hier was ik vooral actief als recruiter, welzijnscoach en loopbaanbegeleider.

Het leukste aan deze job was dan ook het menselijke aspect, mensen echt vooruithelpen in hun leven en de dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt is onbetaalbaar. En dat is ook de reden waarom ik als zelfstandig loopbaan – en lifestylecoach aan de slag ben.

Mijn eigen mentale rust en fysieke gezondheid onderhoud ik door te golfen. En als je het aan mij vraagt is dit de perfecte sport voor een gezonde levensstijl… In een mooie omgeving waar je de natuur doorheen alle seizoenen apprecieert , sociaal contact, beweging, een gezonde dosis competitie en uiteraard geen digitale schermen. Ideaal om je dus goed in je vel te voelen.

Golfen

Waarom zou je met mij willen samenwerken?

Als je houdt van een no-nonsens, straight-to-the-point en actiegerichte aanpak dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde methodes gaan we aan de slag. En ik blijf steeds up-to-date met de beste methodieken door mijn vele bijscholingen en mijn motto van levenslang leren.

Bij mij hoef je dus geen ‘fluffy hocus pocus’ technieken te verwachten waarmee je enkel een kort termijneffect creëert…

Wat je wel mag verwachten is een no-nonsens aanpak die resultaatgericht is en blijvende resultaten creëert.

Wil je graag kennismaken? Dat kan eenvoudig via onderstaande knop…

Gratis Kennismakingsgesprek

Opleidingen en activiteiten

2020

Europees Certificaat Levensstijlgeneeskunde (European Lifestyle Medicine Organisation)meer info: https://eulm.org/elmo-certificate

2019

Opleiding tot loopbaancoach bij Loopbaancentrum Fulfil

2018

The science of Wellbeing, Yale University, Prof. Laurie Santos, coursera

2018

Mede-oprichter LifeMe, Lifestyle as Medicine.
LifeMe vzw levert diensten aan zowel patiënten als onderzoeksinstellingen en bedrijven rond het promoten van een gezonde levensstijl maar ook actieve coaching en wetenschappelijk onderzoek.

2018

Tele-onthaal ambassador, als ex-vrijwilliger uit de anonimiteit getreden Meer info: Tele-onthaal

2018

Master in Levenslooppsychologie – Open Universiteit, Nederland Afstudeerscriptie: De relatie tussen terreur, sociale steun, positieve geestelijke gezond-heid en posttraumatische groei.

2016

Vrijwillig medewerker Vrije universiteit Brussel (VUB).Public Health: Mental Health & Wellbeing (MENT)

2015

Introduction in Positive Psychology, University of North Carolina United States. Psychologist Barbara Fredrickson, Ph.D. coursera

Is er iets onduidelijk? Of wil je graag kennismaken? Ik hoor graag van je… tot snel!