Photo by Sean

Over mij

De eerste helft van mijn carrière was ik werkzaam in de farmaceutische industrie. Daarna richtte ik mij vooral op Human Resources, zoals rekrutering, welzijnscoaching en loopbaanbegeleiding. Ik ben gepassioneerd door de positieve psychologie en in 2018 behaalde ik een Master in Levenslooppsychologie.

profiel Nancy Gheysens

Wat is levenslooppsychologie?

Levenslooppsychologie begeleidt optimaal mensen in alle fasen van hun leven. Geïnspireerd door de positieve psychologie ligt de nadruk op het bevorderen van welzijn en zelfrealisatie. We bekijken wat bijdraagt aan het welbevinden, het optimaal functioneren van het individu. Daarbij gaan we uit van de eigen kracht, eigen capaciteit en veerkracht van het individu.

Opleidingen en activiteiten

2020

Europees Certificaat Levensstijlgeneeskunde (European Lifestyle Medicine Organisation)meer info: https://eulm.org/elmo-certificate

2019

Opleiding tot loopbaancoach bij Loopbaancentrum Fulfil

2018

The science of Wellbeing, Yale University, Prof. Laurie Santos, coursera

2018

Mede-oprichter LifeMe, Lifestyle as Medicine.
LifeMe vzw levert diensten aan zowel patiënten als onderzoeksinstellingen en bedrijven rond het promoten van een gezonde levensstijl maar ook actieve coaching en wetenschappelijk onderzoek.

2018

Tele-onthaal ambassador, als ex-vrijwilliger uit de anonimiteit getreden Meer info: Tele-onthaal

2018

Master in Levenslooppsychologie – Open Universiteit, Nederland Afstudeerscriptie: De relatie tussen terreur, sociale steun, positieve geestelijke gezond-heid en posttraumatische groei.

2016

Vrijwillig medewerker Vrije universiteit Brussel (VUB).Public Health: Mental Health & Wellbeing (MENT)

2015

Introduction in Positive Psychology, University of North Carolina United States. Psychologist Barbara Fredrickson, Ph.D. coursera